Natursten...Just nu så peakar verkligen marmortrenden. Efter att ha under en längre tid varit helt borträknad från inredningstrender och som förstaval så började det vända tillbaka f så smått för några år sedan. Så marmor har verkligen klivit in från avbytarbänken till att bli det hetaste ”nya”  igen. Nu ser man marmor överallt, i alla olika möjliga skepnader, som bänkskivor, bordsskivor, lampfötter och andra detaljer. Marmor tillsammans med mässing är en väldigt tydlig stilmix, har du marmor ska du addera gula metaller till för att ha fångat stilen helt. Men marmor är inte bara en trend, det är ett genuint naturmaterial som är värt att satsa på om du vill ha något genuint vackert hållbart i ditt hem, tänk bara på vart du använder det, för det kommer leva länge.
Jag har marmor i mitt kök, men hade nog hellre haft marmor i badrummet med lite snygga detaljer till som lyfter och förstärker stilen.

En annan trend just nu är dessa vackra soffbord med marmorskiva och mässings-underrede. Hur fina som helst.


Men tänk till innan du bestämmer dig för vart du vill ha din natursten, och kanske våga satsa på någon annan sten, i Sverige har vi fin granit, eller en av mina favoriter, komposit. 


Kommentarer