Designa själv...

Är du i skapartagen och vill fullfölja dina egna idéer? 
Jag har alltid varit kreativ, jag har skapat sedan barnsben. Jag målade  bl.a. om familjens orgel och sydde strandklänningar av mammas fina frottéhanddukar innan jag fyllt 7. 
Sen har det bara fortsatt, sytt, vävt, målat, sågat, snickrat, byggt och testat. För min var det en självklarhet att jobba med inredning och att skapa miljöer som människor ska trivas i. 


fina smidda ben med egen design kan du skapa själv hos fackman


Ibland kan man dock känna sig begränsad. Att man har en ide´om hur något ska se ut, att man saknar en inredningsdetalj som inte finns att få tag på, men man kanske inte vet hur man ska göra själv.  
Bara lugn, du kan göra det, du kan få dina planer verkställda med lite hjälp. 
förverkliga din egen idé och skapa ett personligt hem...


Det finns faktisk mängder av företag som hjälper till oavsett vilket material du funderat på. Det spelar ingen roll om det handlar om ett trappräcke i nya huset eller en vikskärm till din walkincloset, har du en bra ide så tar du med den till din fackman som specialiserat sig på låt säga metall om det nu är det materialet du valt. En bra fackman kan hjälpa dig med ta fram din ide, oavsett om det är en handritad skiss, foto eller skalenlig pdf, så kan de hjälpa dig med tips, råd, mått, framtagning och montering om du så vill. 
förverkliga dina designdrömmar....

Och sen har du din egentillverkade personliga skapelse på plats. Fram för mer egentillverkning, och våga vara personlig! Kommentarer