Fixa bästa festen själv...

Bästa tiden är nu, eller?

De flesta av oss tycker nog att sommaren är bästa tiden, livsandarna väcks till liv och man är mer aktiv, och social ute.


Men vänder man på det hela så har man en fördel med höst och vinter, speciellt nu, för att vi har så många speciella helger framför oss som vi kan passa på att orda bästa festen på. Hemma fester är det roligaste som finns, och nu har vi kanske den mest tacksammaste av alla, nämligen Halloween framför oss. 


Snacka om att temat är glasklart och man kan verkligen göra ”all in” Kläder, dekorationer, och varför inte förstärka med att hyra in lite specialljus och ljudeffekter för att få den perfekta stämningen.

Vinterns alla härliga helger med firande av ljuset...

Snabbt följt av advent, lucia, och julhelgen, men sen kommer kanske årets viktigaste  firande, Nyår. 
Men det är oxå många som tycker att nyår är jobbigt, det är inte för inte den kallas ”amatörernas afton” på alla klubbar, och/eller mycket parmiddagar hemma. 

gör det enkelt med plockmat, "finger food" / "pica pica"


Så varför inte fixa en Nyår där alla vännerna är välkomna, inte bara singlar (som jag då tillhör) eller parmiddag. Man kan fixa en härlig fest för alla. 

Undvik en stel middagsbjudning,ställ fram plock mat, se till att ha bra musik, mysig belysning, dekorationer och raketer & skumpa för den som vill.

Då blir det ett fint sätt att avfira år 2016, och ett fantastiskt sätt att dansa in den nya året på. Kommentarer