Rama in tillvaron...

Att inredan med tavlor är otroligt effektfullt. Den ändar verkligen ett hem, och gör det mer personligt. Sedan beror det så klart på vad du sätter på väggarna.För den sanne konstälskaren så brukar deras hem vara fyllda till brädden av konst och alster. De samlar på konst från hjärtat, och deras hem är i högsta grad personligt. Jag har en nära familjemedlem som har brinner för konst och hemmet är fyllt till bredden.


Sen kommer den mer ”trendiga” där det inte handlar så mycket om konsten, utan att skapa rätt känsla hemma, och där kanske bilden i ramen byts ut med jämna mellanrum för att hänga med i trenderna. 


Men oavsett på vilket sätt du har tavlor så är det ände en sak som fortfarande gäller, att gruppera alstren.

Ett tag var det super trendigt att hänga alla ramarna i en fyrkant, att man höll en osynlig linje runt en grupp av tavlor.

Sedan kom tavellisterna, vilket också är ett enkelt och effektfullt sätt att ”hänga tavlor”


Nu är trenden att grupper men med oordning. men det finns alltid en ordning i oordningen. Ett tips är att mixa ramarna, köp inte bara IKEA ramar, några absolut men försök inställda att mixa gamla antika ramar, med en del specialtillverkade hos fackman. Där får man även hjälp och råd, speciellt om du har en fin produkt som behöver ram. Jag lovar, det gör skillnad. 

Kommentarer