Frihet eller förråd....

Vad tänker du på när du hör ordet ”Friggebod”?  


Förråd, gästhus, eller kanske15 kvadratmeter frihet? Det beror kanske på vad behovet är. 


Friggebodar kan vara väldigt praktiska just som förråd, en plats att ha ordning på sina prylar i, men även väldigt lustfyllt där man kan leva ut sina drömmar. 


Jag har tittat runt lite och hittat massor av fina bilder på olika alternativ och stilar. Man kan verkligen göra en friggebod personlig, så den behöver inte bara vara en tråkig fyrkantig låda som känns som en förvuxen lekstuga.


En Friggebod ger massor av möjligheter, allt utifrån behovet. Det kan vara en möjlighet till bastu och ett lite SPA-rum dit man kan försvinna och bara må bra. 


Eller kanske en del av trädgården för den trädgårdsintresserade, som ett litet lusthus. 


Eller ett fint inrett gästhus när vänner och familj kommer på besök. Eller kanske rummet för tonåringen som vill prova på att bo själv.Man kan så klart inreda det som ett helt hus med framdraget vatten, el och avlopp om man hr det behovet. Det viktiga är väl att först bestämma sig för vad ska det användas till, själva funktionen? 

Kanske är det flera steg man vill ta, för behov ändras allltid med tiden, sedan kan man börja fundera ut färger och inredningsdetaljer. Låt dig inspireras och ställ frågor till vad och hur man kan göra med din leverantör. 

Kommentarer