Fira stort och bra...

Då var de stora helgerna över för denna gången, det kan faktiskt vara ganska skönt med en liten viloperiod mellan varven.  


Men lugnet kommer inte vara länge för redan 28 januari är det laxt att fire det Kinesiska nyåret, som som nu går in i Tuppens år.

Jag och mina kompisar, som inte alls är Kineser, eller ens har någon anknytning till Kina brukar fira det Kinesiska nyåret. Ibland blir det litet firande med bara lite kina mat, och utbyta ev ett rött kuvert innehållande pengar, då det anses ge tur och ekonomisk framgång.Men i år, Tuppen till ära, så tänkte vi göra ett större projekt av firandet, kanske till och med hyra in extra utrustning av ljus & ljud (om vi får den lokal som vi planerat att hyra vill säga)  

Så tanken är att köra ”all in”med mat, musik, belysning och massa härliga vänner.  


Januari är den längsta och tråkigaste månaden på hela året, så vad är väl bättre med en stor, färgsprakande Kinesisk nyårsfest, bara för att gör det hela lite roligare om inte annat. 

Och för dej som inte vet så så innebär Tuppens år skarpsinnets, flitens och beslutsamhetens år. 

Det är oxå ett år då man med fördel utvecklar och förbättrar sitt inre och yttre. Så det är väl något att fira tycker jag. 

Kommentarer