Trassel...

Alltså vem blir inte grymt irriterad på alla kabelhärvor!!! 

fiffigt att integrera sladdarna i själva inredningen :)Sladdar och kablar som ser ut som ett ormbo, och  är nästan omöjlig att få ordning på. Rent inredningsmässigt så är det fult med alla kablar. 
Tänk er själva att man har fixat ett nytt rum, eller ny yta som ser strålande ut, och så kommer alla kablarna… och förstör! 


Varje gång som man sätter upp vägglampor,  en platt-Tv, eller vad det nu kan vara,  så kommer kablarna och förstör hela intrycket. Känner du igen känslan?

När man kollar i tidningsmagasin om inredning etc ser man aldrig en sladd, kabel och  allra minst ett ormbo av sladdar. Så man undrar helt enkelt hur gör man för att slippa detta?!


Hemmafix, funkar men jag efterlyser bättre lösningar...
Inom industrin, där man har så mycket mera kabelhärvor att ta hand om, likaså de som drar kablar, ledningar under jord, de måste ju ha ett fungerande system att ta hand om dem, annars blir det ju rent av farligt. 

Och i jämförelse med dem så är ju de få sladdarna man har hemma inget problem, (men väl så irriterande att se dem)


Det finns som tur är specialister som tar hand om kablagetillverkning som gör att det fungerar i industrier och alla de branscher som behöver, men tänk vad bra det hade varit om man hade kunna tänkt i miniformat, och hemmiljö oxå, så att man fick en snygg osynlig lösning hemma :) 

Kommentarer