Jämföra, gör skillnad...

Brukar du jämföra priser, produkter och tjänster?

Kör du alltid på samma som du alltid gjort?   
På samma mobilabonnemang,elavtal, bank m.m  bara för att det är bekvämt, eller letar du aktivt nya möjligheter för att kunna vara mer sparsam och prismedveten?

Lång tid tillbaka då var det bara ett alternativ för till exempel el, men i dag finns det olika aktörer och olika tariffer så man skräddarsyr sitt eget avtal, det tror jag de flesta vet, men kanske inte alla gör, för man är liksom bekväm ;)

Men samma gäller massor av olika tjänster, inte minst bankärenden, kreditkort, ska man ha bindnings eller inte, vad betalar man egentlig för vissa kreditkort och har de de det som du har användning för.

Allt detta är bra att ha lite koll på, för det blir pengar. Pengar som man kan ha mycket roligare för. Hjälp till drömresan, eller varför inte sin logoväska så du drömt om. Du vet väl att alla bäckar små…


Hur som helst så kan du nu få hjälp med dessa jämförelser, så att du inte behöver ta in all info själv.  cheaply.se är ett företag som just specialiserat sig på att förenkla för konsumenterna att göra medvetna val och vara penga-smart. 

Kommentarer