Insipererande jultårtor...

Ska du fixa jultårta i år? Då kanske du vill inspireras till att dekorera den extra fin och stämma överens med julfirandet i övrigt.

Man kan till exempel följa tråden från den dukning man valt, eller kanske självaste julgåvorna, följa upp med färger, grenar, snöret etc..


eller kanske inspireras av en vintrig natur, den här är ganska enkelt, en vi glasur som får rinna ner lite ojämnt, precis som ett snötäckt tak, lite fin silvrig strössel / silverkulor och några granvippor på toppen....



även denna andas natur, snötäckta vidder och juliga granar. De här mingranarna var förra julens hit, fanns i nästan alla hem, så nu kan du återanvända dem till tårtdekoration...



Sist, men inte minst, en underbar skapelse som faktiskt inte behöver vara så svår att göra. visst ser den maffig och proffsig ut.... men titta närmre, har du väl fått till själva tårtan och formen så är det dekorationer som gör det. Massa frysta, frostiga bär på toppen, sedan juliga attribut som granris, kottar och kanel... Fina uppläggningsfat behöver inte vara nya, utan mixa och matcha så att du får till den stil du vill skapa.  I detta fallet blir tårtan helt klart kronan på verket!



bilder:Pinterest

Kommentarer