trädgårdstider...

Sommar, sol och det formligen exploderar av grönt. är du oxå sugen på att odla men inte har en trädgård kan du göra det på balkongen eller i fönstret, om du inte heller har en balkong...


Fin liten fönsterhylla för växtodling. Inte svårt att bygga skälv för den händige. Du behöver hyllplan i storlek som passar ditt fönster och på bilden är det rundstavar a´la Ernst, men man kan även använda rep som hyllorna får vila på. Det finns även konsoller att sätta upp på sidorna om man vill täcka hela fönstret.



Smart växtodling på balkongen, använd en gammal trall, måla med tavelkritefärg så är det lätt att markera vad som är vad...


Finaste  spaljen för trädgården gör du själv med några vackra pinnar och tråd, och hänger på väggen.Sen hittar dina klängväxter själv vägen upp. Superfint tycker jag. 


Återanvänd dina vinkorkar till växtmarkörer. Funkar både ute, inne och på balkongen. Tunna blompinnar, rundstav som du sticker in i korgen, skriv namnet på plantan med en penna som är vattenfast. Superenkelt att göra själv. 

Kommentarer