Rosa i badrummet, för den som vågar...

Oftast så försöker man "sejfa" lite genom att ta neutrala färger & toner på sådan som kostar mest, typ väggar, golv m.m. Och så kan man ta in accentfärger på sådant som är lätt att byta ut...


...vad sågs om att kakla in delar av badrummet i rosa plattor? Här har man valt att bara göra det runt badkaret, och resten vitt. Supersnyggt tycker jag, för hade de valt hela badrummet hade det blivit rörigt, samt den rosa tonen är ganska stark.




...här är det en superfin  våtrumstapet med rosa ananas, den passar perfekt in i badrummet med de guldiga inslagen på lampor och kranar, samt fint vitt porslins-handfat.

Det "lilla gröna" behövs för att på harmoni och en fin brytning, det ger en fräsch och krispig känsla.

Ananans är ju en trend just nu, men kommer troligtvis kännas totalt ut inom kort, så det gäller att den som satt upp tapeten inte är trendkänslig, eller byter ut den när det är dags...


Här har man valt en mer dämpad, gammeldags rosa ton, vilket var avgörande för att det skulle funka hela vägen ut då de valt att ha hela utrymmet rosa. Urfint med koppardetaljer till, och trätrall på golvet gör att det blir något mjukare intryck.

bilder:pinterest 

Kommentarer