Netflix favoriter

 Hösten är här och vad passar väl bättre att slappa, ta det lugnt, samla energi och kolla in någon bra serie.

Så här kommer några Netflix tips:

Love on the spectrum.  Love on the spectrum är en miniserie i fem delar, där personer med olika grader av autism söker kärleken. Säsong 2 spelas in just nu. 

Selling Sunset.  Det finns just nu tre säsonger av Selling Sunset på Netflix, och vi kan nästan garantera att du kan se alla avsnitt på ett dygn. Den här realityserien, som handlar om fastighetsmäklare i Los Angeles.

Never Have I Ever. Never Have I Ever är en amerikansk dramaserie på tio avsnitt. I den får vi följa Devi, som spelas av Maitreyi Ramakrishnan, en hindutjej som bor i Kalifornien.


La Casa de Papel.  La casa de Papel har redan blivit en klassiker, är nuinne på fyra säsonger av den spanska thrillerserien La casa de papel, eller Money hiest som den också kallas, på Netflix. De har verkligen gjort "Bella Ciao" till sin ;) 




Unorthodox. Har du fortfarande inte sett miniserien Unorthodox? Då kan du se den i fyra delar på Netflix. Serien är baserad på Deborah Feldmans självbiografi, och handlar om 19-åriga Esty.

Unbelieveable. Ett av förra årets allra starkaste kriminaldrama som kretsar runt en ung kvinna som anklagas för att ha ljugit om en våldtäkt. 


The Good Place. Precis som huvudrollsinnehavaren Kristen Bell är det här en serie som är quirky, lättsam och lätt att tycka om. Hon spelar Eleanor Shellstrop, en självisk och empatifattig ung kvinna som ändå av misstag skickas till himlen efter att hon blivit påkörd på en parkeringsplats. 


Kommentarer